Toen en nu

Handelsonderneming Snippe Erica BV is gespecialiseerd in de verkoop, inkoop, verhuur, onderhoud en reparatie van grondverzetmachines en is gestart in de jaren zeventig door Jan Snippe.

Vanuit zijn woonhuis werd de in- & verkoop gedaan en een klantenbestand opgebouwd. In de loop van de jaren groeide het bedrijf en halverwege de jaren tachtig verhuisde het naar de huidige locatie “op” Erica. In het begin van 2003 nam Rene Hinderks het stokje van Jan Snippe over. Het team van Snippe heeft er voor gezorgd dat het bedrijf inmiddels al meer dan vijftig jaar op de markt meedraait. Samen maken we het verschil!

Wij zijn
Snippe Erica

Handelsonderneming Snippe Erica BV is gespecialiseerd in gerenommeerde merken zoals: Develon, Atlas en Kubota. Niet alleen zijn wij leverancier van nieuwe, maar ook van gebruikte grondverzetmachines. Ook op het gebied van onderdelen staan wij ons mannetje. Wij leveren nieuwe en gebruikte onderdelen.

Wij staan voor

Bij Handelsonderneming Snippe Erica BV staan de klanten op de eerste plaats. Tevredenheid, goede service, vertrouwen en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Ons streven is om 24 uur per dag voor iedereen klaar te staan. We beschikken over een storingsdienst om zo onze klanten nog beter en sneller van dienst te zijn als het nodig is.